Meny

Störande grannar

Är det någon i fastigheten som stör och för liv efter kl. 22 (eller innan), så skulle vi gärna vilja veta det. Men tala gärna med grannen först. Problemen kan försvinna direkt. Sedan kan du ringa oss om problemen inte försvinner. Om vi aldrig får reda på om din granne stör, så kommer dessa problem inte att försvinna. Då antar och tror vi att allt är som det ska, lugnt och fridfullt. Ring eller maila till kontoret och tala om namnet på den som stör (du måste vara 110% säker), vilken dag och tid det gäller samt orsaken. (Vi talar aldrig om vem som har anmält.)  

 

Stör någon granne ringer ni till Jourbilsgruppen 010-33 33 255.

När de kommer dit och det fortfarande är liv från lägenheten, får hyresgäst som bor i gällande lägenhet betala denna kostnad.

(ca 3000 kr) 

 

Stör grannen vid upprepande tillfällen och du känner oro, ring Polisen 11414.

Kontakta även Socialkontoret.

 

Mellan kl. 22-07 ska det vara tyst i fastigheten så att man inte stör sina grannar.

Självklart ska man inte heller störa på andra tider. Men du ska kunna spela musik, se på TV, prata på balkongen, gå i trapporna och även ha fest (men inte varje dag/helg). Tänk också på att hundar även kan vara störande och skälla. Om du har barn så är det viktigt att du ser till att barnen inte använder trapphuset/källaren som lekplats.


Det finns en del åtgärder som man kan vidta för att minska oljuden i lägenheten, sätt möbeltassar på stolsbenen, stäng dörrar och fönster försiktigt.

 

Visa hänsyn till dina grannar.

Tacksam om alla följer detta.

Bostadsansökan


Medsökande:


Önskemål:

Ort


Allmänna villkor för behandling av personuppgifter


Du måste kryssa i rutan
Copyright © HF Förvaltning 2024 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB